15 Jan | SuperAdmin | No Comments

Магичната БАВАРИЈА

    *Баварија       Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах, многубројни ремек дела од модерната технологија и архитектура како што е и познатата Алианс – Арена. Светски центар на …

READ MORE

11 Jan | SuperAdmin | No Comments

© Copyright 2017 by Sara Travel - All Rights Reserved