2 Feb | SuperAdmin | No Comments

БУКУРЕШТ и мистичната Трансилванија за 8-ми Март

Дестинација: 8-ми март, Романија Романија — земја во југоисточна Европа. Граничи со Украина и Молдавија на североисток, со Унгарија и Србија на запад и со Бугарија на југ (по должината на реката Дунав). Романија на исток има мал излез на Црно Море. Источните и јужните Карпати минуваат низ централниот дел на земјата. Главниот град на …

READ MORE

2 Feb | SuperAdmin | No Comments

Истанбул за 8-ми Март

Дестинација: 8-ми март, Истанбул, Турција Поминете го празникот на жената во градот на два континенти. 8-ми Март нека остане испишан во вашите сеќавања како најдобар празник поминат на крстарење по Босфор. Она што нашата агенција ја прави поразлична од другите се спектакуларните дневни и ноќни крстарења по Босфор. Предноста на ова патување е тоа што …

READ MORE

© Copyright 2017 by Sara Travel - All Rights Reserved