19 Nov | SuperAdmin | No Comments

Нова Година 2019 во БУДВА  Промо цена: 69 евра за 1/3 и 1/4 соба 79 евра за 1/2 соба  за резервација до 20.11.2018 Будва е најатрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со вкупна должина од 25км. Да ја дочекаме оваа Нова Година заедно на море во Будва, топла клима, весела …

READ MORE

9 Nov | SuperAdmin | No Comments

CHRISTMAS MARKET БУКУРЕШТ И ТРАНСИЛВАНИЈА Во последниве неколку години, Букурешт доживува постојани промени, полека станувајќи еден од нај интересните градови во Европа. Празничната сезона ја означува со почеток на Божиќниот пазар кој во главниот град на Романија ги привлекува фармерите, трговците, уметниците од сите краеви на земјата кои со радост и гордост ги изложуваат своите …

READ MORE

2 Nov | SuperAdmin | No Comments

  Истанбул представува град на два континенти, со еднот дел се протега во Европа, а со другиот во Азија.Помеѓу нив се протека Босфор кој претставува мост помеѓу Црното и Мраморното море, така Истанбул е единствениот град на два континенти и две мориња.За убавините на Истанбул најзаслужен е римскиот цар Константин кој го изградил новиот Рим, …

READ MORE

10 Oct | SuperAdmin | No Comments

Истанбул- Град на два континенти ПРОМО ЦЕНА: 85 ЕВРА ДО 01.10.2018 РЕДОВНА ЦЕНА: 90 ЕВРА! Искористете го викендот за 23-ти Октомври за одлично тродневно патување во Истанбул. Доколку веќе сте се одлучиле да го поминете празникот во Истанбул да го поминеме заедно. ПРВ ДЕН –  19.10 ( Петок ) Средба на групата на Дрводекор во …

READ MORE

29 Sep | SuperAdmin | No Comments

ПАТУВАЈТЕ СО НАС! Сакате одморот да Ви биде бесконечен?! – Патувајте со нас! Одберете некој од нашите, со љубов изработени и смислени аранжмани. Ние сме Ваш партнер за реализирање на Вашите одмори и патувања. Секогаш ПРОФЕСИОНАЛНА, ПРЕЗИЦНА, ФЛЕКСИБИЛНА, ДИСКРЕТНА И СИГУРНА! Онаква каква што заслужувате:САРА ТРАВЕЛ!

READ MORE

29 Sep | SuperAdmin | No Comments

SARA TRAVEL SKOPJE

SARA TRAVEL SKOPJE  

READ MORE

11 Jan | SuperAdmin | No Comments