Hotel Ice Angels

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Хотелот Ice Angels Hotel има одлична местоположба и се наоѓа помеѓу ски лифтот и жичарата.

ДЕТАЛИ

Hotel Yastrabec

Боровец Бугарија Европа

Зимување

на стаза, 3 км од центарот на Боровец
Ексклузивен хотел со уникатна локација за љубителите на спокојството и тишината. 
Нуди можност за незаборавни моменти.

ДЕТАЛИ

Hotel Rila

Боровец Бугарија Европа

Зимување

во центарот на Боровец Со својата одлична местоположба, на самото подножје на ски стазите, хотелот ви обезбедува одмор погоден за сите возрасти и нуди можност за рекреација и спортување.

ДЕТАЛИ

Hotel Samokov

Боровец Бугарија Европа

Зимување

во центарот на Боровец
Заобиколен од борова шума, хотелот нуди пријатна атмосфера во текот на целата година.

ДЕТАЛИ

Hotel Iglika

Боровец Бугарија Европа

Зимување

во центарот на Боровец, 100 м од ски лифт
Се наоѓа во срцето на Боровец.

ДЕТАЛИ

Hotel Yanakiev

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Еден од најпрестижните хотели во овој ски центар. Уникатната локација во комбинација со услугата и комфортот

ДЕТАЛИ

Hotel Festa Chamkoria

Боровец Бугарија Европа

Зимување

1200 м од ски лифт Се наоѓа во убавината на боровите шуми.

ДЕТАЛИ

Festa WInter Palace

Боровец Бугарија Европа

Зимување

150 м од ски лифт
Супер луксузен хотел сместен во прекрасна борова шума.

ДЕТАЛИ

Hotel Mura

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Хотелот Мура се наоѓа во самиот центар на Боровец.

ДЕТАЛИ

hotel Radina

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Хотелот се наоѓа во прекрасна борова шума на само 2 км од ски терените на Yastrebets.

ДЕТАЛИ

Hotel Lion

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Се наоѓа во најтивкиот и најубавиот дел на овој ски центар и на своите гости им нуди услуги за незаборавен одмор.

ДЕТАЛИ

Flora Complex

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Се наоѓа во Боровец, на само 50 метри од ски лифтот, Поставени во 2 поврзани згради и 5 апартмантски згради ...

ДЕТАЛИ

Borovets Hills

Боровец Бугарија Европа

Зимување

Хотелот располага со одлично опремени капацитети за сместување, конферентна сала, 2 ресторана, лоби бар,  ски гардеробер, ски училиште, детски кат.

ДЕТАЛИ