Дестинации

Грција

Шопинг во Солун

Грција Европа

Екскурзии

Еднодневна шопинг тура во Солун, и можност за прошетка низ центарот на градот, трговскиот центар COSMOS и супермаркетот за мебел IKEA.

ДЕТАЛИ

© Copyright 2017 by Sara Travel - All Rights Reserved