Hotel МALINA RESIDENCE

Бугарија Европа Пампорово

Зимување

Хотелот Малина се наоѓа во близина  на вилите Малина и ски-лифтовите  во самото срце на Родопите.

ДЕТАЛИ

Hotel Snezhanka

Бугарија Европа Пампорово

Зимување

Хотелот Снежанка се наоѓа во центарот на популарното скијалиште Пампорово. 

ДЕТАЛИ

Hotel Orlovetz

Бугарија Европа Пампорово

Зимување

користење на внатрешен базен, сауна, фитнес, парна бања, паркиг, транспорт до ски лифт.

ДЕТАЛИ

Hotel Kamelia Apart

Бугарија Европа Пампорово

Зимување

Комплексот Kamelia се наоѓа на надморска висина од 1650м, во близина на ски лифтот Студенец.

ДЕТАЛИ

Hotel Perilik

Бугарија Европа Пампорово

Зимување

Хотелскиот комплекс е на 7 спрата и располага со 31 апартман, 9 трокреветни, 164 двокреветни и 8 еднокреветни соби.

ДЕТАЛИ

Hotel Orpheus

Бугарија Европа Пампорово

Зимување

200 м. од лифтот и 300 м. од центарот на Пампорово.  
Хотелот е на 7 спрата и располага со 260 сместувачки капацитети

ДЕТАЛИ