Екскурзии

Шопинг во Солун

Еднодневна шопинг тура во Солун, и можност за прошетка низ центарот на градот, трговскиот центар COSMOS и супермаркетот за мебел IKEA.

850

МКД

ДЕТАЛИ

Рафтинг на Тара

Незаборавна авантура и загарантиран адреналин!

60

EUR

ДЕТАЛИ