КАВОС

ЛЕТО 2018

КАВОС – ЛЕТО 2018

Кавос – Крф (Грција)


12 дена

Кавос (Крф) е едно од најатрактивните места за забава и летување во Грција, најпозната party метропола на брегот на јонското море. Скриена оаза на диви и луди забави на самиот јужен дел од островот. Дискотеките клубовите и баровите прават ова место да живее 24 часа. Централниот дел на Кавос е главната улица која е паралелно со брегот и нуди: барови, дискотеки, таверни, ресторани, fast food објекти.

Туристи кои во најголем број го посетуваат Кавос се млади од 18 до 30 години. Летувалиштето се наоѓа на крајниот јужен дел од островот Крф, а од градот Крф е оддалечен 48 километри. Покрај големиот број на места за забава, Кавос опфаќа и супермаркети, продавници, rent – a car агенции.

Кавос представува најатрактивно место за забава во Грција бидејќи за разлика од другите летувалишта од овој тип, цените се подостапни за младите. Секоја година ова место го посетуваат познати DJ – и од Европа. За сите љубители на clubbing, house, drum n’ bass, techno…

Сместување Тип на соба 04.07 – 15.07 14.07 – 25.07 24.07 – 04.08 03.08 – 14.08
Villa Maria 1/3
1/2
169€
распродадено
209€
распродадено
219€
219€
 199€
199€
Villa Panajotis 1/5
1/4
1/2
149€
159€
169€
189€
199€
209€
199€
209€
219€
179€
189€
199€
Villa Babis 1/5
1/4
1/3
1/2
распродадено
159€
169€
169€
распродадено
распродадено
распродадено
209
199€
209€
219€
219€
179€
189€
199€
199€

Цената на аранжманот вклучува:

  • 10 ноќевања во избраното сместување,
  • Превоз на релација според програмата
  • Траект Игуменица – Лефкими – Лефкими – Игуменица
  • Пратител на групата за време на аранжманот
  • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Цената на аранжманот не вклучува:

  • Меѓународно патно и здравствено осигурување
  • Факултативни излети на дестинацијата
  • Индивидуални трошоци на патникот

Напомена: организаторот го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата

За овој аранжман важат Општите Услови на Патување на Т.А. Сара Травел и СКТМ

КОНТАКТ

Бул. Кочо Рацин, бр.26, 1000, Скопје
Телефон 1: +389(0) 2 3222-550
Телефон 2: +389(0) 2 3233-060
Дежурен тел:+389(0)78 363 928
Е-маил:bookingsaratravel@gmail.com

© Copyright 2017 by Sara Travel - All Rights Reserved