Шопинг во Солун

Revolution Slider Error: Slider with alias solun not found.
Maybe you mean: 'home' or 'prevoz-dole' or 'small_slider' or 'Сара Травел' or 'home page' or 'Revolution Slider Home Page'

Еднодневна шопинг тура во Солун, и можност за прошетка низ центарот на градот, трговскиот центар COSMOS и супермаркетот за мебел IKEA.
– Состанок на групата 03:30
– Тргнување во 04:00 часот по полноќ во сабота од пракингот на хотел Вип ( спроти Скопски Саем )
– Патувањето е преку граничниот премин Богородица
– Пристигнување во центарот на Солун, слободно време
– Во 13:00 часот тргнување кон Cosmos и Ikea од пред судот
– Од 13:30 до 17:00 часот слободно време во Cosmos и Ikea
– Во 17:00 часот тргнување кон Скопје
– Посета на – FREE SHOP од 30 мин. по што патувањето продолжува.
– Пристигнување во Скопје околу 21:45 часот
– Напомена: сите термини се по македонско време.
ЦЕНА: 850 денари
Во цената е вклучено:
– Еднодневна екскурзија во Солун.
– Превоз со високо туристички автобуси
– Придружба на пратител од агенцијата.
Во цената не е вклучено:
– Патничко осигурување