Автобуски Превоз

Туристичката Агенција Сара Травел нуди превоз на патници со високо туристички автобуси и на територијата на Република Македонија и надвор од нашата држава.

Изнајмете превоз за вашите патувања и стигнете безбедно на вашата дестинација.

КОНТАКТ

Бул. Кочо Рацин, бр.26, 1000, Скопје
Телефон 1: +389(0) 2 3222-550
Телефон 2: +389(0) 2 3233-060
Дежурен тел:+389(0)78 363 928
Е-маил:bookingsaratravel@gmail.com

© Copyright 2017 by Sara Travel - All Rights Reserved