RENT A CAR

Туристчката агенција САРА ТРАВЕЛ нуди можност за  RENT  A  CAR  услуга. Нова функционална OPEL ASTRA со врвен германски квалитет и мотор со зафатнина од 1,6 DCI, 110 КС. 

Исклучителна опрема:

 • Металик боја
 • 17” алуминиумски фелни
 • Наслон за рака на возачот
 • Предни светла за магла
 • Аларм
 • Bluetooth & InteiLink конекција со паметен телефон

Елегантна надворешност, заоблен стил, класични пропорции и солиден став, искомбинирани за привлечност. Внатрешност за пријатно чувство со кабина прилагодена на возачотсо совршена ергономија. Уживајте во стилскиот амбиент од квалитетни материјали и одлична изработка. Удобност при седењето за екстра-долгите насоки со подесување на седиштето ги претвораат вашите напорни долги патувања во релаксирачко искуство.  Електронската контрола на климата со двојна зона им дозволува на возачот и совозачот да ја изберат нивната совршена клима. Електричната паркинг сопирачка на копче остава простор за дополнителен простор за складирање, а интегрираниот систем за помош при тргнување на нагорнина ве чува безбедни на стрмни патишта. Системите за инфозабава на Astra ви овозможуваат да бидете информирани, поврзани и да ви е забавно. USB и Bluetooth ве поврзуваат со дигиталниот свет. CD 600 IntelliLink го интегрира вашиот паметен телефон како хендзфри телефони аудио стриминг со гласовна контрола. Совршен избор за лесна конективност и пуштање на CD, како и динамична навигација за Европа. Едниствена можност за избор на детско седиште во сина или розева боја за дополнителна комоција и сигурноста на вашето дете.

 

Travel agency SARA TRAVEL offers the opportunity for RENT A CAR service. New functional German OPEL ASTRA with top quality and engine with 1.6 DCI, 110 hp.

Exceptional equipment:

 • Metallic paint
 • 17 ”alloy wheels
 • Driver’s armrest
 • Front fog lights
 • Alarm
 • Bluetooth & InteiLink smartphone connection

Elegant exterior, rounded style, classic proportions and solid attitude combined for allure. Interior for a comfortable feeling with a driver-adjusted cab with perfect ergonomics. Enjoy the stylish ambience of quality materials and great craftsmanship. Comfortable seating for extra-long seat adjustments make your strenuous long journeys a relaxing experience. Dual zone electronic climate control allows the driver and co-driver to choose their perfect climate. The electric parking brake button leaves room for extra storage, and the integrated hill start system keeps you safe on steep roads. Astra’s infotainment systems let you stay informed, connected and have fun. USB and Bluetooth connect you to the digital world. The IntelliLink CD 600 integrates your smartphone as handsfree phones with voice control audio streaming. The perfect choice for easy CD connectivity and playback, as well as dynamic navigation for Europe. The unique choice of blue or pink baby seat for extra comfort and your child’s safety.

 

 

Rent a car Rent a car Rent a car