ДЕСТИНАЦИИ

Buy Cheap Windows 10 products Activation keys 4.8/5 (from 354 reviews) 25.49USD Suppliers: Buy Cheap Windows 10 products Activation key
Friends link: Windows-8.1-Enterprise-genuine-key Windows-8.1-Enterprise-serial-key Windows-8.1-Enterprise-serial-key-2 Windows-8.1-Enterprise-64-bit-cd-key Windows-8.1-Enterprise-64-bit-cd-key-2 Windows-8.1-Enterprise-32-bit-cd-key Windows-8.1-Enterprise-key-online Windows-8.1-Enterprise-key-online-2 Windows-8.1-Enterprise-key-online-3 Win-7-Home-Premium-Product-Key

139€

КРФ – Кавос

КРФ – КАВОС – ВИЛА ЕЛЕАНА

Вилата се наоѓа на 80 метри од плажа. Собите се двокреветни и трокреветни, опремени со кујна и купатила и тераси. Климата не е вклучена во цената (5 евра на ден). Собите се наоѓаат на 1-от и 2-от кат од вилата.

15.06

23.06

23.06

01.07

01.07

09.07

09.07

17.07

17.07

25.07

25.07

02.08

02.08

10.08

10.08

18.08

18.08

26.08

26.08

03.09

03.09

08.09

08.09

13.09

НОЌИ

8

8

8

8

8

8

8

8

8

8

5

5

цена по лице

139

149

159

169

179

189

189

189

189

159

99

89

дете од 2-12 год, ако користи кревет

109

119

129

139

149

159

159

159

159

129

89

79

дете од 2-12 год, ако НЕ користат кревет

69

69

69

69

69

69

69

69

69

69

69

69

 • Цените се по лице – пакет аранжман со вклучен автобуски превоз и траект,
 • За патување со сопствен превоз се одбиваат 10€ по лице,
 • Цените за деца важи доколку одат 2-ца возрасни лица,
 • Цените се изразени во евра, а уплатата е исклучиво во денари, по курс 1€ = 62,oo ден.
 • Поаѓањето е 1 ден порано пред започнување на аранжманот,

 

ПОАЃАЊЕ СКОПЈЕ – КАВОС:

 • Скопје – паркинг хотел ВИП – 22:00 часот
 • Велес – Автобуска станица – 23:00 часот
 • Неготино – центар – 23:45 часот
 • Кавадарци – супермаркет Дијана – 00:00 часот
 • Прилеп – паркинг хотел Липа – 01:00 часот
 • Битола – меѓуградска автобуска станица – 02:00 часот

 

ВРАЌАЊЕ КАВОС – СКОПЈЕ: 16 часот по локално време од пред вилата

Контакт

Адреса: бул. Кочо Рацин, бр.26, 1000, Скопје
Телефон: +389(0) 2 3233-060; 2/3222-550
Емаил: contact@saratravel.com.mk